about us

את דרכי באוכל התחלתי לפני יותר מעשור בעיצוב עוגות לימי הולדת.
מאז עברו עשר שנים לערך, במהלכן עבדתי בהרבה מקומות. מלבד עוגות, התמחיתי בפטיסרי, שוקולד, מאפים ומגשי אירוח. מכל מקום שעבדתי בו שאבתי ידע ואהבה – במזארין הפטיסרי הצרפתי למדתי דיוק והקפדה, במקס ברנר למדתי על חדשנות ותהליכי ייצור. כיום אני משלבת הכל בקייטרינג ששומר על סטנדרטים גבוהים, הן בשימוש בחומרי גלם איכותיים והן ביחס הנדיב ללקוחות.

בוגרת בי"ס אסטלה 2004
סטאז' ב- פטיסרי מזארין, הרצליה פיתוח
עבודה במקס ברנר 2013
השתלמויות מקצועיות אצל מיטב המדריכים